Hoe werkt het ?

Wij komen de installatie altijd bezorgen en installeren.

Zet u ook ons personeel in? Onder de 200 bezoekers per uur kan dat prima met 1 operator. Tussen de 201 en 1.500 bezoekers per uur: 2 operators en tussen de 1.501 en 4.200 raden wij 3 operators aan.

Van elke gast die binnenkomt, wordt exact de lichaamstemperatuur gemeten. Indien een verhoging van 1 graad of meer vastgesteld wordt, zal deze bezoeker vriendelijk aangesproken worden. Heeft hij/zij nog meer ziekteverschijnselen? Een controlemeting met een oorthermometer kan 100% duidelijkheid geven of wij de bezoeker moeten vragen deze locatie niet te bezoeken.

 

Onze registratiezuil heeft een beeldscherm aan de publiekszijde. Uw gasten zien de beelden van zichzelf. Hierdoor kijkt elke bezoeker automatisch in de camera. Dit bevordert een exacte meting en een snelle doorloop.

 

Sinds de maatregelen rondom Covid-19 is er een wildgroei aan warmtebeeldcamera's, IR-camera's, warmte-registratie enz... De kwaliteitsverschillen en effectiviteit verschillen enorm. Koortvrij.nl is specialist en biedt uw gasten en medewerkers maximale bescherming.

Landen die veel ervaring opgedaan hebben met o.a. Mers en Sars, weten dat de strijd tegen virussen met vele wapens tegelijkertijd moet worden gestreden. Social-distancing, mondmaskers, een app, koortsmetingen, testen en contactonderzoeken zijn een goede combinatie gebleken. De inzet van een thermische camera is een extra laag van veiligheid, maar geen vrijbrief om andere maatregelen te negeren.

Technische details
Toepassingen Evenementen , horeca, theaters, winkelcentra, enz...
Capaciteit per minuut / uur 70 / 4.200 bezoekers
Meetafstand 15 t/m 200 cm. (autofocus)
Resolutie 256 x 192
Precisie / afwijking 0,3 graden
GDPR certified Ja